Uniform

Welke

kledingstukken

zijn toegelaten?

Een overzicht van de voorgeschreven kleding en turnkledij en de kostprijs van de uniformkledingstukken kan je raadplegen door te klikken op volgende link.

Op school is er tijdens het schooljaar steeds de mogelijkheid om alle kledij te passen.

Belangrijk om weten is dat bepaalde kledingstukken verplicht in de school (zolang de voorraad strekt) of via de webshop dienen aangeschaft te worden.

Waar en hoe

kan ik uniform

bestellen?

Via deze link open je de website waarop je uniformkledingstukken kan bestellen. Eenmaal je de website geopend hebt, klik je op het logo van onze school.
Selecteer vervolgens in het overzicht de uniformstukken die je wenst te bestellen. Momenteel kunnen wij op school geen pasdag organiseren. Controleer goed de afmetingen in de maattabel.
Broek, rok of bermuda zijn zelf aan te kopen in effen donkerbruin of effen beige. Jassen zijn zelf aan te kopen in effen wit, effen beige, effen bruin of effen zwart. Schoenen zijn zelf aan te kopen in wit, beige, bruin, zwart of bronskleurig; geen slippers.
Bij een aantal maten staat “dit product is niet in voorraad“. Deze maten kunnen wel via school aangekocht worden gedurende het schooljaar op de receptie.

Bij de aankoop via de website kan je aanduiden of je de kledij thuis laat leveren of op school.

Voor levering op school moet je rekening houden met een termijn van ongeveer 14 dagen. Wie tijdens de vakantie uniformkledingstukken bestelt, plaatst zijn bestelling best vóór 15 juli voor levering eind augustus.
Denk eraan alle kledingsstukken te naamtekenen.

Infodagen

De infodagen voor het schooljaar 2024-25 worden binnenkort vastgelegd.

Infodag 1: 3 februari 2024

Infodag 2: 9 maart 2024